Veckans boktips: Iskalla skuggor av Åsa Anderberg Strollo och Andreas Palmaer

En läskig flicka står på andra sidan ett fönster

I den här boken hittar du 11 olika noveller, den ena kusligare än den andra.

En regnig kväll eller en varm sommardag – det spelar ingen roll. Läs och rys! I den här boken hittar du 11 olika noveller, den ena kusligare än den andra. I den första berättelsen tycker Elmar synd om en clown som blir jagad av ett elakt gäng. Han tar med sig honom hem och eftersom han inte har någonstans att bo, får han sova över i familjens källare. Men kan man verkligen lita på clownen – vem är han egentligen?

 

För dig ca 9-12 år.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket

En regnig kväll eller en varm sommardag – det spelar ingen roll. Läs och rys! I den här boken hittar du 11 olika noveller, den ena kusligare än den andra. I den första berättelsen tycker Elmar synd om en clown som blir jagad av ett elakt gäng. Han tar med sig honom hem och eftersom han inte har någonstans att bo, får han sova över i familjens källare. Men kan man verkligen lita på clownen – vem är han egentligen?

 

För dig ca 9-12 år.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket