Veckans boktips: Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda av Ben Brooks

Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda

I den här fina boken hittar vi 100 män och pojkar som gått sin egen väg på olika sätt. Varje uppslag handlar om en person, och bilderna är i snygg serietidningsstil.

I den här fina boken hittar vi 100 män och pojkar som gått sin egen väg på olika sätt. Varje uppslag handlar om en person, och bilderna är i snygg serietidningsstil. Kanske har du hört talas om Christopher Paolini, författaren som skrev boken Eragon? Här får vi veta att han hatade att läsa och hur det då kunde komma sig att han själv började skriva. Daniel Radcliffe, som spelar Harry Potter, kämpade som barn med dåligt självförtroende. Läs och bläddra – och lär känna idrottsmän, miljökämpar, presidenter, vetenskapsmän, skådespelare, mobbningsbekämpare, fredsaktivister och många, många fler.

 

För dig mellan 9 och12 år.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket

I den här fina boken hittar vi 100 män och pojkar som gått sin egen väg på olika sätt. Varje uppslag handlar om en person, och bilderna är i snygg serietidningsstil. Kanske har du hört talas om Christopher Paolini, författaren som skrev boken Eragon? Här får vi veta att han hatade att läsa och hur det då kunde komma sig att han själv började skriva. Daniel Radcliffe, som spelar Harry Potter, kämpade som barn med dåligt självförtroende. Läs och bläddra – och lär känna idrottsmän, miljökämpar, presidenter, vetenskapsmän, skådespelare, mobbningsbekämpare, fredsaktivister och många, många fler.

 

För dig mellan 9 och12 år.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket